Här hos oss på Pamako AB vet vi hur svårt det kan vara att få till rostfria arbeten som är starkhållbara men också jämna och rena. Till exempel är det inte alltid så lätt att få till svetsfogar på rostfria rör som är lika starka som resten av rören. När det gäller rostfria rör är det också viktigt att skarvarna är jämna och rena på insidan för bästa möjliga flöde i rören. Dessutom vill man alltid eliminera avsättningar i skarvarna eftersom dessa kan leda till att bakterier frodas, vilket aldrig är en bra sak.

Vi på Pamako AB är ett industriplåtslageri som bland annat specialiserar oss på rostfria arbeten och olika typer av licenssvetsning. Hos oss har vi ingen egen standardproduktion utan tillverkar och utför uteslutande uppdrag efter önskningar och ritningar från våra kunder från bland annat livsmedelsindustrin.

Högklassiga rostfria arbeten

För bästa möjliga resultat för rostfria arbeten gäller det förstås som med så mycket annat att man har rätt utrustning och expertis. Hos oss på Pamako AB har vi moderna maskiner, som datorstyrda svetsar, och kunnig personal med lång erfarenhet. Om våra uppdrag kräver skärande bearbetning har vi dessutom ett stort nätverk av medarbetare med all expertis som behövs för att vi ska kunna erbjuda högklassiga rostfria arbeten.

Med vår orbitalsvets kan vi öka kvaliteten på rörsvetsning rejält. Vi kan svetsa samman rör av samma diameter och tjocklek från 6 mm till 76 mm rördiameter. Orbitalsvetsen är datorstyrd och ger oerhört rena och släta fogar. Med vår moderna orbitalsvets kan vi skapa fogar som är så rena att de håller livsmedelsindustrins hårda krav för så kallad livsmedelssvets. Eftersom orbitalsvetsen är portabel så kan vi på Pamako AB göra alla svetsningar och rostfria arbeten direkt på slutplatsen. Då slipper våra kunder dyra transport- och monteringskostnader.